Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har vi alla tagit hand om det


Ordet


Fri
betyder det utan oro
att sväva däruppe
tillsammans med örnen
som ser med sina kloka ögon
att jag är där

Fri
betyder finna mat
vrida om min bilnyckel
köra till jag blev trött
alltid finna sängen
få jag drömmar om det goda

Fri
att leva vid havet
som aldrig stormar
veta att ingenting finns
att vara rädd för




Fri vers av Irene Backström
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-17 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström