Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, fortfarande

En obeskrivlig saknad
Efter en ofantlig tidsrymd
Av avgrundsdjup olycka
Men också osannolik lycka
Samt många hamsterhjulsdagar

Du är aldrig särskilt nära
Men aldrig någonsin onärvarande

Du är kvar
Mer än alla andra
Fortfarande

Jag kände dig minst av alla
Ändå fick du mig att känna
Det mesta jag någonsin känt

Du är kvar
Just därför




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-17 23:21



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Bra, nära skrivet!
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva