Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En


Saga-Saga

Helt plötsligt
behövde jag hjälp
Jag.....
som alltid kunnat
hjälpa andra

Så jag frågade
men som för Emil
när han försökte få
Alfred till doktorn
i Mariannelund

Begrep jag att
Ingen hjälp fanns att få.....




Fri vers av Irene Backström
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-06-17 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström