Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Corona limpa

Ett glas mjölk
två glas mjöl
Två skedar yoghurt
En jäst
En sockerbit
En knytnävestor keso
knåda hur mycket du kan
Blanda det i salt och du döper ditt namn
Corona limpa, kallar brödets bödel det.
Den första bödeln kommer och önskar sin scen.
Scenen är ödmjuk.
Fången som äter säger att jag hittade det jag letade efter
Smaken är fortfarande Corona bitter.
Precis, det är vad jag vill, säger bödeln
Dödens andetag smakade på det.
Coronamuttern är ansvarig för sig själv.
En pitabröd i ett rör blir en bulle på en koleld.
Men på fångens språk
Det är den sista brödbiten som jagar gasell.
Känd från början inom religionen, han är son till en bagare och farbror.
Han levererar sin nöt till alla.
Problemets författare läser pjäsen.
Om du lägger till melass kommer det att bli en nybörjare av förbannelse.
Människan älskar brödet.
Bakat bröd är också hans favorit stavelse.
Så håller han sin halva.
Berättelsen om påsk i drömmen som han gav till fången.
Den andra bödeln sätter upp brödet och likvidationen av platsen till fullo.
Bödelns mun är fortfarande spelets loppa.
Nöt är en manlig spets som ges till ett föräldralöst barn.
Han vet att han matade corona till alla.
Dårarnas sekt på läpparna.
De två bödlarna kysser och säger
Elixiren gav intäkterna från denna limpa.
Vänligen uppskatta att han stal mitt sinne från fången.
Muttern maskade på min tunga
Rädsla uppslukade min tunga som bockhornsklöver.
Namnet på denna nöt är känt från den motsatta natten.
Det finns ingen ondska från kärlekens källa.
Det får dig att gråta som om du kommer in i riket.
Den saknar coronapajen.
På grund av det engagemang som varje språk har utvecklats med.
Korona söker inte efter koronöt
Hjärtesorgen i de hänsynslösas sista kamp.
Det är som ett bakverk från disken att han skickades.
Brödets land som inte hamnar under eldens vrede.
Björnbär är de osyrades tvivel.
Koronadeg gör ingen gravid.
Nöten skiljer sig stolt från nöten från tungan.
Den sista eden söker rätten igen.
Koronadeg får fångens liv att leva med en tunn midja.
Han saknar inte sin surdeg från sin bödels ögon.
Dagen vet, natten tär.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-06-18 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP