Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skall de tas...

Till den som inte gillar mej
säger jag ändå, men jag gillar dej!
Effekten av den kommer
ju på direkten, folk går genast upp rök
ändå inget bråk inget alls stök
bara ett vänligt och snällt försök...






Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-18 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt