Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematiken stämmer!

- Jag har gått upp 3 kilo nu...
- 3 kilo har jag gått ner! Din fru!
- Vad hjälper detta...
Du för mig berätta...
- Familjevikten har vi kvar du!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-18 10:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bara att läsa texter kan få ett uns, att kännas som kropp i stuns, vätskor känns i hela kroppen, om sommarens bad är sista droppen, av sol och värme resor i fara, annars mest regn verkar saknas i Skara....
2022-06-18

    Sefarge VIP
Haa! Lustifikstoriskt med lit' alvar bakom?
Skrivet om den viktiga vikten
Av att ibland vika ner
sig en aning?
:)
2022-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt