Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Extremhettai södra Europa!

I Frankrike 40+

i Spanien igår

uppmättes 52+

som varmast!

kommer hettan hit

Då ska jag dö,

Jäkla skit!

Måtte min

luftkylare hjälpa

mig!

å mina böner!

Huvva å huga ligen!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 138 gånger
Publicerad 2022-06-18 13:14



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fasansfullt är det, måtte människan vakna !
2022-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Sådan extremvärme hoppas jag att vi slipper.
2022-06-20

  Bodingen VIP
Ja huvvaligen, en het planet är inte att leka med.
2022-06-20

  Bibbi VIP
I Arkansas USA där min son bor har de 40 C
2022-06-19

    Lars Gullberg
Fruktansvärt. Ja man undrar så hur det ska bli. Blott en stilla bön må allt en dag bli till det bättre säg. Hoppas hoppas vi slipper denna extremvärme.

En luftkylare låter behändigt


2022-06-19

    Lena Staaf VIP
Klimatforskarna har varnat länge. Men vi lyssnar inte.
2022-06-18

  Sparvögat VIP
Ja huvaligen, hoppas inte den värmen kommer till Sverige…
2022-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy