Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEVE ALLA TOTALVÄGRARE OCH DESERTÖRER!

Leve alla totalvägrare

och desertörer!

De är de mest underbara

av sabotörer!

 

Någonstans

någon gång

måste några säga stopp

Någonstans

i någon sång

trilskas liksom Zluggo Pop

Det är sunt

och hederligt

att högljutt protestera

mot regeringars mördande

deras övergrepp med mera

 

 

Ge besked:

Jag är INTE med!

Jag tjackar spikskor nu

Det finns bara en som kan

bestämma - och det är DU!

Tänker inte

ställa upp

på legaliserat mord

Jag ska inte gjuta blod

på min egen fosterjord

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/6 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-06-18 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP