Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig att förstå

 

Jag öppnar mitt hjärta

för tiden att validera

min poesi att inhalera

mina oskrivna tankar

att attrahera.

 

Låt bergets brant

styrka mig en stund

finna mig värdig och sund

välskapt och intressant.

 

Jag visar dig

mina tomma händer

mina milsvida stränder

jag vrider och vänder

min själ ut och in

för dig att förstå.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2022-06-18 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP