Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liens dröm

I yngre år
sveptes lien
lustfyllt
över ängen

nu hänger den
oslipad i ladan

längtar beröring
av härdade händer

medan ängsblomstren
drömskt slumrar
i bortglömd mark




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-18 18:09



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Lien har tappat sin uppgift.
Och mark som glöms bort
kan växa igen och bli oigenkännbar.
Ovanlig vinkling på text
ger 'döda' ting liv.
2022-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP