Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär

Med begär menas inte vad du redan äger och har;
utan det är vad du ser att andra har;
och som lyser för mycket i dina ögon




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-06-18 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP