Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EUFORI

Jag sög på stunden
stunden när jag ännu
kunde förnimma
att du varit här
spelade vacker musik
som förstärkte
känslorna för dej

Djupa lugna andetag
den luft du hade andas
fanns ännu kvar
en känsla av eufori
som man vill vara kvar  uti

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-18 20:16



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
En härlig känsla av eftervärme.
2022-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP