Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOKSTÄVER

Som fjärilsvingar
fladdrade bokstäver
framför mej
några lyckades jag fånga
Blundar 
och lägger ner dem 
slumpmässigt
Öppnar mina ögon
och där kan jag läsa

Min innerligt älskade 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-18 20:28



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vackert!
2022-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP