Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röjsågen

Jag tar fram bensinen, tratten och skyddsglasen, hörselskydden, selen och sågen.

 

Klär mig i regnrock och stövlar, snor ihop håret.

 

Fyller tanken, drar upp choken. Drar på mig selen och trycker på startknappen. Drar igång. Fäster sågen och börjar meja.

 

Jag hatar bullret, tyngden och den monotona rörelsen. 

 

Att jag inte har full kontroll. 

 

Men jag kan inte lia.

 

Precis som kärleken 

Precis som kärleken.

 




Prosa av Ohemulen VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2022-06-18 20:48



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Smart text med oväntad rockad, finemang!
2022-10-12

  till E
Vändningen på slutet är helt makalöst bra.
2022-10-09

  PFJS
Älskar kontrasten mellan det manliga i beskrivelsen, och det mjuka med ömhet som finns där också, såklart mest tydligt i slutet. Tummen upp!
2022-09-10

  Bibbi VIP
Jättefint.
2022-07-12

  Niliboy
Huga ligen!
2022-06-19

  Gunnar Hilén VIP
Det här var en härlig midsommardikt. Värd en stor kram och tjyvpuss.
2022-06-19

  SatansSon VIP
du borde skriva oftare än du gör nu. då du skriver så gör du det alltid bra.
2022-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP