Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag lyssnade


Vi Alla


Så berättade han då sanningen
där han stod på trappan
i sin långa mörkblå ytterrock
med medaljen fastsatt på kragen

Vi lyssnade med stora ögon
på allt han hade att säga
några såg tvivlande ut
deras munnar öppnades

Men förblev lika tysta som mig




Fri vers av Irene Backström
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-19 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
spännande berättat. Man tänker " vad sa han, vad sa han".
2022-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström