Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Molnen däruppe seglar de


Fria


Fri
ett ord som
betyder mycket

men vet vi egentligen det
kan vi förstå

Hur kan vi använda det
rätt egentligen!




Fri vers av Irene Backström
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-19 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström