Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nostalgi bland gullregnsklasarnas kaskader


Så tålmodiga och med
tyngd och värdighet
Står gullregnsträden där

Och kastar gula blomklasars
kaskader
Likt fontänens glittrande
vatten
I bågar mot marken ner

Likt dyrbara smycken
med forna tiders gyllene glans
Och väcker en känsla inom mig
Som syns klippt och skuren
Ur en något gammalmodig
och romantiskt nostalgisk romans




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-06-19 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP