Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vaknade upp med en liten halssjukdom

Jag har under en tid haft lite bekymmer med min hals
I början ignorerade jag resolut bekymren men till slut måste jag kapitulera och det hände sig på morgonen då jag likt tuppen måste klara strupen
efter fler försök måste jag inse
att jag på ett mystiskt sätt hade gått över till danska,
och det vet ni ju hur lätt det språket är




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-19 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan det vara en lätt förkylning på gång?
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP