Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se en gammal flamma i en ny.


Misstanke


misstanke.
du påminner mig så mycket
om den där tjejen.
men det är inte något liknande
nu, lovar du.
jag ser planer i hennes sinne.
glöm mig inte,
glöm mig inte,
glöm inte allt om mig.
dessa ögon som jag följer
faller från platsen.
är du stark nog
för förtroende?
är jag?
jag kartlägger
dina vitala tecken
på diagram och stapeldiagram.
se, denna linje är ditt hjärta
som pumpar vilt mot tiden.
det hoppar nu allt snabbare
för att komma dit
någonstans.
kan du göra det?
kan jag?
glöm mig inte,
glöm mig inte,
glöm inte allt om mig.
du har ont om tid.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-19 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen