Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos dig stanna

 

Nu sänder jag mina blåa tankar

till ditt längtande kärleksfulla hjärta

i en kväll färgad av solens mörka blod

och dränkt i den vilda rosens smärta.

 

Bind mig vid ditt hav av guld

stryk lättja över min oroade panna

fäll runt mig dina vingar av guld

och be mig för alltid hos dig stanna.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-19 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP