Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.06.19 söndag.


Kanske är det bra

Och så denna ständiga sorg.

Den verklighet i världen
som Gud skapade bestialisk,
fientlig och djävulskt olustig att leva i.

Där inte någon har gjort så god reklam
för vin som Jesus Kristus.
Och de som vill avstå Jesus påstår
att de hellre tar en kall öl.

Alkoholen och de andra drogerna
som är den stora mördaren,
misären, bitterheten och självömkandet.

Och jag,
som är dömd att göra som Jesus.
Jag har inget val. Jag är tvingad
att ge god reklam för vin.

Och vi,
vi lider och dör för aldrig mer komma tillbaka

som vi var.

 




Skapa | Skriva av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-19 16:21



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Stark och berörande text.
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP