Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid varit en expert av rang när det gäller att finna lösningar till de allra mest omöjliga problem - men den för mig allra väsentligaste och viktigaste lösningen synes ständigt lysa med sin närvarande frånvaro ...


Försöker finna ut ...

... nya förutsättningar
för att kunna skapa alternativa vägar
till ett riktigt innerligt lyckligt slut ...

- Såväl i nutida samtid 
som i den tid som ännu ej är
men som är på väg att komma att bli
inom en inte alltför avlägsen framtid ... -

Må så vara
att jag synes ha fastnat i samma spår
men det finns inget som helst tvivel inom mig
på att den äkta kärleken 
tillsammans med den dig 
som för mig är ämnad
är det som är själva fundamentet
och  nyckeln till det som är lyckan i livet för mig ...

Du fattas mig!

 

 

______________________________________
I januari 2013 kom detta flöde till och publicerades här.
- I dag 2022 synes förutsättningarna väsentligt
förändrade i positiv mening sedan några år tillbaka ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-19 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP