Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen magi (Min kamp 2.22)

Ord kan vara

magi

om man hittar de

rätta orden som

stämmer överens med

en äkta känsla

men utan den rätta känslan 

hittar man inte de äkta orden

och det blir ingen

magi

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-06-19 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP