Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarlevor

Brända flagor
av din själ
tumlar runt
i mitt inre

Minnen, bilder
lyser upp mörkret
med ett falskt sken

Röster, ord
famlar efter
sammanhang

Många år sen sist
men dina kvarlevor
lämnar mig inte

Vill bli fri
och renad,
börja om på nytt...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-06-19 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP