Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varsgod nu


En i Taget

Nattens kvalitetsdiskussion
pågick alltid mellan 01 -04
radiokanal Vett utan Etikett

Denna natt gäller frågan
Runda eller Fyrkantiga kex
en fråga viktigare än
krigsförklaringarna mellan

Transportbolaget Utan Bensin
och Billigare utan Elbolag
samt Paketflytten Oceanströms

Här sitter vi nu
2 minuter taltid....




Fri vers av Irene Backström
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-20 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström