Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänka sig


Bjuden


Sina snyggaste skor
mossgröna med 2 dm klack
inköpta hos Singore Mallade

i Venedig förra julen
till sin vita sidenklänning
och kanelfärgat mockaskärp
från Tunisien

Det var ju kvällsfrukost
hos BananaBert not Singel
och hon var ju bjuden




Fri vers av Irene Backström
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-20 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström