Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Status uppdatering

Jag har inga trådar som möter jorden
Jag är ett frö
Jag är en rymdkapsel
Ett o utan ring
En vit fläck
En ö
En övärld

En ubåt
Undervatten
Sänkt men okränkt
Oinskränkt
Jag har inget




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-20 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP