Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvarande

Duvor och fiskmåsar hörs i den tidiga morgonen genom ett öppet fönster.
Från kaffemuggen sprids doften likt en rökelse. Offrad åt en skrattande Gud.
Jag är närvarande.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-20 03:58



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Gud bor i duvflocken på taket

Gud bor i kaffemuggen

Gud letar, Gud visar, Gud står.

Kvar hos oss.

Hjälp honom av med regnrocken
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP