Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nog nu

Den store elden
har svalnat
rosen
är tappad
och trampad


och det svider
långt in i märgen
försöker sova men
vrider mig i plågor
det är obarmhärtigt

jag såg henne
i drömmen
glida förbi så
vacker och
så mystisk
som få

En käftsmäll
att vakna upp
en måndags
morgon
och inse att allt
som kunde vara
är som bortblåst
borta
och förgånget

det svider
ensamheten
åldern som
gör sig
påmind


Vad gör man?
när man kört fast
bytta fil styr upp
skiten kanske
se sig i spegeln

vem är det där ?
och vad vill
du nu min
gamle vän?




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-20 05:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"...med sitt trehundra mil långa mörka hår...Så oemotståndligt svår!"
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal