Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordningar

styrkan med ordning
är frånvaron av kaos
ur kaos kommer mer kaos
där inget är förutsägbart

någon måste ta tag i läget
börja i ena änden
och jobba sig igenom allt

ordningen som uppnåtts
måste övervakas

slappnar vi av inträder kaos
kaos föder kaos

kaos är frånvaron av konstanter

ta bort en naturlag
och du har ett accelererande kaos

ta bort empati
och människosläktet degenererar
via anarki till utplåning

alla naturlagar är goda
de samverkar och upprätthåller

de mänskliga dygderna bevarar oss
från kaos

inordnandet i Guds ordningar
är det sanna livets källa

Gud är ordningens Gud




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-20 09:11



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skrivelse att fundera över!
Många mänskliga
Klok-skaps tankar
Som genomgås
där på gott och
ont? Utav bara
Farten!
;)

2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP