Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu finns hela


Varma Sommaren



Vita och rosa
näckrosor är
så vackra
där de guppar

sakta och lugnt
bland sina stora
gröna blad

längre bort
mot den lilla badviken
finns de gula
påminner om
majblommorna
1923




Fri vers av Irene Backström
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-06-20 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström