Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sanningens tid


Inte visste vi


Nu är bokslutets tid
röjandets
städandets

Saker hittas
som jag hade glömt
eller inte visste fanns

Nu är minnenas tid
vemodets
tacksamhetens

Kärleksbrev från dig
i en Åhlénspåse

vad som står däri
är väl förborgat
vid tillfälle ska jag läsa det
och minnas dig

Nu är sanningens tid
avklädandets
avslöjandets

Inte visste vi
hur livet skulle bli

nu vet vi






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-20 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP