Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plattformen

Står ser ut

Dimman döljer 

Framtiden

Lämnar bak

Lång erfarenhet

Växlar spår

Tåget har

Inte gått

Meningsfullhet

Väntar

Tar nästa tåg

Vet inte

Var sista station är

Famlar

Finner  en vagn

Ingen  ser dig

Plötsligt

Står du 

Ensam kvar

På en ny plattform

Trygg stark

Livet har

Gett dig extra skjuss

Till  nya möjligheter




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-20 15:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Såsom livet är.
2022-06-25

  alicja lappalainen VIP
när en dörr stängs öppnas ett fönster
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP