Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränsle

Ett ljus behöver syre
En kropp behöver mat

Vårt hopp behöver kraft...

De svåra stunderna
puttar oss förbi
bekvämligheten
in i en okänd zon

De svåra stunderna
ber om förändring
och ny energi

om vi tillåter att ödmjuka oss...

De hårda kanterna slipas
hjärtat blir svagare
och sedan förstärkt

Vårt hopp får liv




Fri vers av Seasons
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-20 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons