Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RESTEN

Resten av framtiden är outforskad

Ett hav jag aldrig korsat ligger blankt

Resten av fritiden är outforskad

och min fria vilja sakrosankt

Återstoden av min resa i Guds händer

Hälsan, hatet, humorn likaså

Så förblir det vart jag mig i världen vänder

Svårt för intellektet att förstå

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/6 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2022-06-20 17:20



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Ja, ju äldre vi blir desto svårare att förstå allt:-) Fin rytm, "som en lunk" i din dikt!
2022-06-21

  Lottie Ålhed VIP
En fin liknelse Det blanka outforskade havet i en trosviss och ödmjuk dikt.Bokmärkes.
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP