Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NITTIONIO

Min far skulle ha fyllt 99 i dag

Det slår mig när jag sitter här

med ljuvligheten som är detta nya jag

och buren av den Gud som bär

Hur hedrade jag far, kan jag fråga mig

så här i retrospekt?

Det finns så mycket osagt och ogjort där

samt ömsesidig brist på respekt

 

Min far skulle ha fyllt 99 i dag

Nu närmar vi oss "midsommartid"

Och sonen, han som plitar, är lika svag

som alltid, fast han äger frid

Min far skulle ha fyllt 99 i dag

och åren svinner hän med hast

Jag önskar att han visste

att jag trots all kamp

mot alla odds dock håller fast

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/6 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2022-06-20 17:27



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Känslosamt om far och son.
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP