Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del av text.


Misty eyed

iam misty eyed

iam mystified

through the power we subside

 

iam clarified

iam open eyed 

in all thats alive, i cant  hide 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-21 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP