Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryssland, Nato och hot

Det fanns inget hot mot Sverige. Ryssland hade ingenting att gå på när det gällde Sverige.
När Sverige beslutade att skicka vapen till Ukraina: DÅ blev det ett hot.
Därefter så valde man att ansöka till NATO och ÄNNU MER hot kom.
Det är bara så det är.
Sue me, men så var det. Jag hade inget att göra med det.




Prosa av Emil Ågren
Läst 96 gånger
Publicerad 2022-06-20 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren