Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömndrucken junibagatell 2

 

 

Ljuset flämtar ser

i en självande sekund

ljuset i tunneln

får ett slag på axeln vad

mumlar du om i sömnen

 

från en som redan

är på andra sidan finns

inget helvete

på jorden lev som varje

dag är ett himmelrike

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-20 18:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förtappelsen existerar förvisso.
Jag vill inte använda den hedniska benämningen "helvete".

2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP