Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt sista andetag


Jag vill leva till mitt sista andetag
Och känna glädjen att jag är jag
Jag vill känna varje dag
Att jag har kraften att ta tag

Allt det svåra måste jag se förbi
Vila är också en tid
Längtan är ingen strid
Kärlek är inte krig




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-06-20 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP