Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Toxiska människor äter din energi tar din moral till marken.

 R?zboi în Ucraina, ziua 124. Zelenski: Un atac din Transnistria va fi o palm? la care Ucraina va r?spunde cu o lovitur? - Stirileprotv.ro

 

(människor på planeten är ledsna, det betyder inte att de är deprimerade idioter, det är bara att miljön är giftig. alla flygplatser är blockerade människor vill bli av med sina problem, vilken kulturteater vill du erbjuda dem i deras hemland under dessa omständigheter)

5 tecken på att vi är inte deprimerade men på grund av giftiga människor bara ledsna.

konsumerar inte mer kultur…, privata, statliga och kungliga teater beskriver relationer medan människor vill resa och glömma om pandemiisolering, nu 2 miljarder i stöd till Ukraina medan svenska folket grillar nässlor på 10 000 kr  prylen.

- Om tecknet på sorg och melankoli inte försvinner från ditt sinne när du är ledsen under en längre period och du tillskriver dig själv denna diagnos och försöker hitta lösningar på egen hand, handlar det inte om depression utan om miljön som den personen lever i. . Innan du förvärrar situationen med onödiga känslor måste du titta noga på din sociala miljö.

1 energiska vampyrer

människor utrustade med negativ energi är glada att pressa energi från dem runt omkring dem.ex: kommentarer,interaktioner, 

efter ett samtal med dem är du kvar med känslan av tomhet, en avskildhet från världen. Det var så energiska vampyrer tog positiv energi utan att ge något i gengäld.

 deras blotta närvaro förändrar en persons humör

i beteende är de oroliga och hoppiga och tjänar dem som har problem, men dessa saker är bara för fasaden, men i verkligheten bryr de sig inte om känslor och behov hos den personen, inte ens de nära anhöriga.

  1. de leker med en persons känslor, är manipulativa och narcissistiska och övertalar en person att göra något som strider mot deras moraliska principer.

kommunikation med dem kan få en sachsisk person att tappa intresset för något de gillar och börja göra något annat inom området som den giftiga personen gillar.

  1. är arrogant.

dessa människor har inga gränser och deras beteende är otillåtet. de kan kränka sitt personliga utrymme, för att bli av med de som anser dem vara motståndare på de lägsta sätten. När de gör en dålig sak tar de inte ansvar och skyller på någon annan.

de ljuger och förödmjukar andra, förtalar, skvallrar och störtar sanningen

toxicitet tvingar dem att alltid säga sista ordet och de har intrycket att de alltid kan komma ut med en ren huvudduk

     4.manipulera.

de vet hur man manipulerar till total skada för individen och när det blir denna taktik kommer det att ha en spegeleffekt av denna person. sedan gradvis kommer den personen att få betydande återverkningar på hans hälsa och faktiskt på alla områden av hans liv.

                                                     5.ljuga för att uppnå mål.

Att ljuga (mytomani) är helt enkelt normalt och är en del av det dagliga livet.

de har en väldigt sarkastisk ironi att personen inte ens inser att man ljuger för dem.hårfin kränkning

Det är mycket viktigt att lära sig hur man kan skilja de störande tankarna som kommer från medvetandet från den negativa effekten av giftiga människor. Först efter att du blivit av med deras negativitet kommer du att återfå ditt goda humör och vara lycklig.
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-21 04:58Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.youtube.com/watch?v=C9kHk4editk

2022-06-21

  Koloristen VIP
Goda råd. Undvik toxiska människor - de är inte din vän!
2022-06-21

    Askanden
det finns gott om energitjuvar.
toxiska, virulenta och allmänt osmakliga (oätliga) karaktärer.
2022-06-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det låter som "sarkasm" av individer som plågar vår planet/politiker, kungar, ligister,baserat på en chefs anställningsavtal, individuellt, De är mot alla som vill vara en skönhetsutövare. Du kan hitta dessa individer inom alla politiska grenar, kommunism, kapitalism, oligarker.
Kommer du ihåg serialen "Diktator"
2022-06-21

    Sefarge VIP
"Låter* som kommunism-läran?
2022-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP