Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som omger sig med magi och mysterier och skapar skönhet omkring sig är aldrig ensamma...


Lilla Insiktsboken 5

 

 

*

 

.......

 

Det är så grymt cool när man inser att den energi,

den Kraft som skapade universum för 14 Miljarder år

sedan har skapat Dig och Mig för att den anser 

att utan oss är den inte perfekt...

 

.......

 

*

 




Övriga genrer (Aforism) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-21 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP