Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel del Q och en smula L


ostadbrinning
och stegar i håg
i en borttrance
som borttrance äger
faller utan på väg
till en svinhuggskväll

fyra mess i leken
klirrar isen
i skogar till brädden av Q och av L

drar du fly på den
vill du saka i sol
ogenomskinligheternas vacklande moln

en luffare klättrade in genom fönstret
och räddade mitt liv
var orden som föll
ner i whiskyglaset jag
tappade gång på gång i golvet
tills det inte var sönder mer




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-21 12:00



Bookmark and Share


    Askanden
yep hard to be at one's wits end...

vilket slut sen!
2022-06-21

  mikael ejdemyr VIP
Över min horisont igen, men. En framtida rödholm-monograf lyckas nog bena ut en del.
2022-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm