Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou, Efter inspiration från Cervantes.


VAD KÄRLEKEN GÖR

 

Kärleken den är tämligen osynlig

och den kommer ju och går

i stort sett som den vill

när som helst

var som helst

och hur som helst

 

ja just detta gör den ...kärleken

så ofta helt utan

att någon håller denne ansvarig

för vad den gör

eller när den då gör detta

som kärleken så helt uppenbart …gör

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-21 13:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Flyktig är kärleken
Flyktiga är föremålen
Men kärleken består
2022-06-22

  Kungskobran VIP
Kärleken är evig men föremålen kan som bekant växla
2022-06-21
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP