Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemverksamhet.

Många säger att Rumänien är alla möjligheters land, men betydelsen är ofta negativ. Men om man tittar på den goda sidan får man reda på att det också är landet där byn där husen säljs för 2000 lei ligger.

Det verkar otroligt, om du vill köpa ett hus i den här staden nära Sibiu behöver du bara en genomsnittlig lön.

Om du drömmer om att ha ett hus på landet i Rumänien, i ett pittoreskt område, bör du inte bli avskräckt av att du inte har de nödvändiga pengarna. Det finns en nära Sibiu där husen säljs även för ett belopp av 2000 lei.

Gherdeal, byn i Rumänien där husen säljs för 2000 lei Byn som erbjuder "fynd" hus heter Gherdeal, och ligger på gränsen till länet Brasov.

I dagsläget har den bara 7 invånare, men här bodde en gång 112 familjer.

Om du vill ta dig till Gherdeal är den rekommenderade rutten för dess landskap på Valea Hârtibaciului, Sibiu - Agnita - Cincu - Bruiu - Gherdeal.

Satul din România unde casele se vând cu 2000 de lei. Imaginile sunt de vis aici ?i e?ti foarte aproape de Sibiu - ZiareOnline

de omgivande bilderna är drömska och du är väldigt nära staden Sibiu, varje år försvinner 9 byar som avfolkas, och nu med finanskrisen är det en katastrof i städer där hyran och renta på lån för bostäder vid första nyckeln är omöjlig att konkurrera med inflation.

 

https://business24.ro/imobiliare/cartier-rezidential/case-la-pret-chilipir-oferite-de-spanioli-romanilor-1442251

Hus till fyndpriser, som erbjuds av spanjorer till rumäner, som ska översvämmas av erbjudanden om lägenheter och villor på halvön. Vissa översattes och togs över av rumänska fastighetsbyråer. På Internet är erbjudandena imponerande till antalet: en enda sida har till exempel 400 olika typer av lägenheter och villor. Priserna varierar beroende på "anläggningar".

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-21 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP