Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det går en svensk film på teve ett. Den har titeln 'Att angöra en brygga'. Den är svartvit i början och slutet och i dess mitt går den i färg. Om skulle skaffa vänner, så skulle de nog inte spela stor roll om de hade tummen mitt i handen.


Vitsar o gåtor o rena gubblerier






(En orolig text, känsliga motlöpare varnas)

Skillnaden mellan en elektriker och en tjuv
verkar kunna vara
att även om elektriker kan vara vana vid stötar
så är det nog inget
uppskattat nöje, men det kan ha sina sidor
att vilja göra
‘en fin stöt’ som ger något av ett visst utbyte
för just en tjuv.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-21 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP