Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ständigt intellektualiserande sovande samhället

Det ständigt intellektualiserande sovande samhället. Jag flyr sjungande och dansande in i en dröm längs citys trottoarer.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-06-21 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP