Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Burn, baby, burn!


Den söta elden


Jag andades in
doften av grillad bringa
på djupet
från elden.
Så perfekt i en stad
en varm sommar.
Då tänkte jag
att mänskligt kött
luktar sött och perfekt
och inte mindre lämpligt
för en stad,
för en sommar.
Så vet jag ingenting
om ett fruktansvärt
liv
hos en fruktansvärd
människa
i en fruktansvärd
värld
som gör sig bäst på grillen.
En möjlighet.
Jag luktar bara på elden
som verkligen är perfekt.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-21 17:55



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
morbid, dystopisk, BRA!
2022-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen