Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TAGGIG

Lägre än lägst 

denna soliga dag

när någonting gick mig emot

HSP-oket

som tynger min själ

Viss lindring finns - ingen bot

Om du finns längst ned

i hackordningen

så blir du hackkycklingen

Någonting gick mig

emot just i dag

så jag blev taggig igen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/6 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-06-21 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP