Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAURETANIEN

Jag har mött folk från Botswana

och från Nigeria

från Madagaskar

och från Liberia

En del har jag träffat

i min hemkommun

t ex från Sierra Leone

och från Kamerun

 

 

Men jag har aldrig träffat nån

från Mauretanien

aldrig träffat nån

från Mauretanien

 

 

Har mött människor från Angola

och Mocambique

Vi har delat gemenskap

några flyende ögonblick

Från Rwanda och Burundi

Uganda och Sudan

men mauretanier dyker aldrig upp

på stan

 

 

Har mött folk från Ghana, Togo

Kenya och Djibouti

från Kongo Kinshasa

och Sydafrika, kära ni

Nu sitter jag i city

Jag är på span igen

Ska jag någonsin få träffa

en person från Mauretanien?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/6 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-06-21 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP